Campanya Estrella Kia Renting

Comença't a moure al millor preu.

Gama Kia Niro
Desde 263€/mes
Amb etiqueta ECO

Equipament de sèrie

  • Navegador UVO Connect amb pantalla de 26 cm – 10.25″, amb càmara d’assistència a l’estacionar, Android Auto / Apple Carplay i serveis de connectivitat Tom Tom.
  • Control de creuer adaptatiu (amb funció Stop&Go), assistència pel seguiment del carril de tràfic intens.
  • Sistema d’assistència de frenada d’emergència (col·lisió frontal) amb reconeixement de peatons.
  • Transmisió DCT (automàtic) de 6 velocitats (doble embrague) amb lleves de canvi al volant.

Emisions CO2 combinades WLTP correlat a NEDC (g/km): 108-129. Emisions CO2 combinades WLTP (g/km): 143-165.
Consum combinat WLTP (1/100km): 5,5-6,3.
*Quota mensual amb IVA inclòs a 48 mesos i 100.000 km / any i entregant una aportació inicial de 4.500€, el primer import corresponent a la quota del Sportage 1.6 MHEV Drive Plus 136CV 4×2. Oferta de Renting vàlida fins el 30/06/2021 a la Península i Balears. Les fotografies poden no coincidir amb la versió i/o equipament ofert. El producte Kia Renting es un servei prestat per Arval Service Lease, S.A.

Serveis inclosos en la quota

  • Lloguer del vehicle, matriculació i importos de circulació.
  • Assistencia a carretera 24h.
  • Manteniment, ITV i reparacions a la Xarxa Oficial Kia.
  • Substitució de X pneumàtics a la Xarxa Oficial Kia (segons el contracte).
  • Assegurança i protecció total vehicle.
  • Gestió de multes online.

1.- Avantatges financeres i fiscals:
– Els vehicles en renting, al no ser un actiu de l’empresa, no es reflexen en l’immobilitzat i, per tan, milloren el rati d’endeudament. – Faciliten la comptabilitat. Generen una sola factura per tots els serveis i un únic seient comptable per cada període de lloguer al compte de despeses. – La quota de lloguer, al ser una despesa i no una inversió, es fiscalment deduible en l’Impost de Societats. Per empresaris i professionals liberals, subjectes al règim d’estimació directa I.R.P.F, també és deduible sempre que el vehicle es trobi afecte a l’activitat que realitza. – A més, les baixes xifres d’emisions de CO2, permeten reduir impostos.

2.- Ausència de riscos econòmics:
– No hi ha de què preocuparse de la venda del vehicle. Al finalitzar el contracte es retorna, estalviant possibles mancances a la venda.

3.- Reducció de costos operatius:
– Dins de la quota estan coberts tots els serveis que precisa el vehicle (manteniment, averies, pneumàtics, assegurances…).

4.- Millora la planificació de la tresoreria:
– No requereix cap desemborsament inicial, el que permet dedicar l’import de compra a qualsevol altra activitat professional o particular. – S’aconsegueix periodificar els costos dels serveis que necessiti el vehicle (manteniment, averies, pneumàtics, assegurances…).

5.- Gestió realitzada per especialistes
– Gestió de compra i matriculació. – Impost de matriculació (en el seu cas). – Manteniment integral del vehicle segons el programa del fabricant. – Canvi de pneumàtics. – Assegurança a tot risc sense franquícia. – Assistència en viatge amb grua des del km0. – Gestió de multes.

6.- Flexibilitat i personalització:
– Permet gaudir de les últimes novetats tecnològiques en automoció, adaptant-se a les necessitats del client. – S’aconsegueix crear una flota homogènia, amb vehicles ben cuidats i en perfecte estat, guanyant el client imatge i qualitat en el servei. – És una eina fàcil de retribuir i motivar als treballadors, que gaudeixen d’un vehicle sempre en perfectes condicions d’ús.