Tot sobre KIA

KIA Motor Corporation

KIA Motor Corporation és una empresa dedicada a la fabricació i venda de vehicles de motor fundada l’any 1944. Durant els seus primers anys, es dedicava a la fabricació de bicicletes i serà, uns anys més tard, quan es convertirà en una de les empreses més importants de la indústria automobilística.

És pels voltants dels anys 90 quan KIA decideix expandir-se, en aquest cas, cap a Europa i Estats Units. I, pocs anys després, comença a destacar entre les empreses amb més ocupació en el mercat.

KIA per Europa

Gràcies a la seva gran adaptació al mercat, KIA ha aconseguit ser l’empresa nº1 en vendes al mercat europeu en diferents ocasions. Això ho ha aconseguit a raó d’implementar fàbriques a Europa i a tenir grans dissenyadors europeus col·laborant amb la marca fins al punt d’adaptar-se completament a les necessitats i dessitjos dels clients del mercat europeu.

7 ANYS DE GARANTIA

KIA ha enfocat la seva venda en oferir als seus clients un producte amb la màxima qualitat i oferint al client una tranquil·litat dia a dia, durant 7 anys.

Tant ha sigut la seva repercussió al mercat, que s’ha convertit en l’empresa que més anys de garantia ofereix als seus clients. Gràcies a això, KIA ha ocupat el 8% del mercat durant l’any 2020, superant inclús el seu propi rècord aconseguit l’any anterior.